30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken

Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Jour till 22.00

Kvalité med Lång Garanti

6 års trygghet

Kompressorgaranti

10 år

Installation av solpaneler, batterier & laddbox

Redo för Bergvärme?

Vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer av det etablerade tyska kvalitetsmärket Vaillant. Låt oss på Bergvärmetjänst ge er tillgång till ett mer effektivt och energisparande värmesystem. Läs mer

Lång erfarenhet

Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen och har levererat fler än 2000 värmepumpar. Vi hjälper dig att att välja rätt värmepump utifrån dina behov, din budget och den miljö som din fastighet befinner sig i. Läs mer

Installation av solpaneler, batterier & laddbox

En nyhet för 2024 är att vi även erbjuder installation av solpaneler, batterier och laddbox. Vi har ett nära samarbete med lokala entreprenörer som kan vårt klimat i norr och som har bred erfarenhet över vilka solpaneler som passar det nordiska klimatet, m ed långa sommardagar då solen aldrig riktigt går ner och korta, mörka vinterdagar.

Installation av Solpaneler

Solpaneler består av flera solceller som, när solens ljus träffar dem, omvandlar ljuset till elektrisk energi, som i sin tur blir användbar i ditt hem med hjälp av en växelriktare.

För att kunna installera solpaneler behövs en yta där dem kan monteras och placeringen är av största betydelse för hur mycket elektricitet du får ut.

Installation av solpaneler, Västerbotten och Norrland, introduktion

Taket är oftast en ypperlig plats, beroende på takets material, storlek, lutning, och mot vilket väderstreck taket eventuellt lutar mot och så vidare. Skulle det inte fungera optimalt att installera panelerna på taket kanske det finns en optimal markyta. Här i norra delen av Sverige kan nämligen solcellerna producera 90% av årsförbrukningen på bara tio månader, det är vanligtvis från mars till oktober.

Är du intresserad av att installera solpaneler så hjälper vi dig hela vägen och gör gärna ett platsbesök där vi tittar på vilka förutsättningar som just du har och därefter skräddarsyr vi en helhetslösning som passar bäst för dig och din fastighet. Och kom ihåg att den energi du inte hinner förbruka kan du sälja till ditt energibolag.

Intresserad av mer information gällande installation av solpaneler?


Boka tid för en kostnadsfri rådgivning med oss så hjälper vi dig med en prisvärd helhetslösning.

Installation av batterier

Att installera batterier, kopplade till solpanelerna, där överbliven energi lagras är en riktigt lönsam affär på flera plan. Dels kan du bli helt egenförsörjande på el men du kan också hjälpa Sverige och göra det svenska elnätet stabilt och för det få riktigt bra betalt.

Du kan tjäna kring 50 000 kr per år!

För att göra detta behövs en 16 ampers huvudsäkring, batterier och en växelriktare. Batteriet och en växelriktare. Batteriet kopplas upp mot ett virtuellt kraftnät via en tredje part, exempelvis kopplas upp mot ett virtuellt kraftnät via en tredje part, exempelvis CheckWatt eller Emaldo och sen börjar pengarna rulla in.

Här förklarar CheckWatt hur det går till:

Låter det intressant så hjälper vi dig med detta. Vi säljer och installerar batterierna och optimerar din batterilagring så att du kan göra största möjliga vinst samtidigt som du hjälper till att hålla det svenska elnätet stabilt.

Vi har just nu ett verkligen fint erbjudande till dig som både vill ha solpaneler och batterier. Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen.

Har du redan solceller men vill börja tjäna mer pengar genom att införskaffa batterier och koppla upp dig mot ett virtuellt kraftnät, så hjälper vi dig också.

Intresserad av mer information gällande installation av batterier?


Boka tid för en kostnadsfri rådgivning med oss så hjälper vi dig med en prisvärd helhetslösning.

Installation av laddbox

Att kunna ladda upp bilen hemma är smart. Det är billigt och det går snabbt. Och vi hjälper dig. För endast 7 995 kronor får du den mest populära laddboxen på marknaden –> Svenska laddboxen Charge Amps Halo.

Installation av laddbox - charge amps halo - Norrland

Om du köper laddbox via oss ingår:

  • Laddbox Charge Amps Halo. En snygg, liten men kraftfull laddbox*
  • Installation (11 kW vid 16 amper, 3-fas)
  • Monterar på vägg + kabel (max 10 m) mellan laddbox och elcentral
  • Driftsätter
  • Introducerar
  • Tre års garanti
  • Svensktillverkad tre-fas
  • Miltaxa efter 30 km från Umeå

Priset gäller under förutsättning att grönt avdrag beviljas samt att det finns ledig plats i din elcentral. Finns det inte någon ledig plats kan vi hjälpa till med det mot en mindre kostnad.

*Laddboxen Charge Amps Halo, en liten, kraftfull och snygg laddbox med 7,5 meters lång fast kabel som har ett extra schukouttag. Den kan startas via app eller RFID (radiofrekvensidentifiering) och den har en inbyggd LED belysning som är ovärderlig i mörkret. Laddboxen kan även fungera som kabelhållare

Intresserad av mer information gällande installation av laddbox?


Boka tid för en kostnadsfri rådgivning med oss så hjälper vi dig med en prisvärd helhetslösning.

Lokalt och tryggt

Vi samarbetar så långt det går med lokala entreprenörer, då det är tryggt och nära. När det gäller just solenergi och allt där till är vi stolta att få samarbeta med Tusen Strålande Solar när det gäller bygget och installationer av solpaneler, batterier och laddboxar.

Tusen Strålande Solar är en lokal firma som arbetar med material som är gjord för norrlandsklimatet och de har den erfarenhet och kompetens som behövs för att göra hållbara lösningar här i norr.

Vi på Bergvärmetjänst projekterar och Tusen Strålande Solar bygger och installerar. Boka tid idag så hör vi av oss för ett förutsättningslöst möte eller telefonsamtal.

Vill du veta mer om hur installation av solpaneler går till, eller om batterier kopplade till solpaneler eller liknande, kan du läsa mer om detta på bland annat Tusen Strålande Solars hemsida:

https://www.tssolar.se/

Och när du sen vill veta hur detta kan fungera för dig och din fastighet kontaktar du oss på Bergvärmetjänst.