30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken

Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Jour till 22.00

Kvalité med Lång Garanti

6 års trygghet

Kompressorgaranti

10 år

Våra tjänster

Redo för Bergvärme?

Vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer av det etablerade tyska kvalitetsmärket Vaillant. Låt oss på Bergvärmetjänst ge er tillgång till ett mer effektivt och energisparande värmesystem. Läs mer

Lång erfarenhet

Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen och har levererat fler än 2000 värmepumpar. Vi hjälper dig att att välja rätt värmepump utifrån dina behov, din budget och den miljö som din fastighet befinner sig i. Läs mer
Installation av bergvärme

Installation av Bergvärme

Vi samarbetar med Norrlands bästa montörer av bergvärmepumpar. Vi har erfarenheten och kvalitén som du behöver för att säkra och sänka dina värmekostnader rejält.

LÄS MER
Installation av jordvärme

Installation av jordvärme

Ytjordvärmepumpen fungerar genom att man lägger man ner en slang i jordens toppskikt för att ta tillvarata den solenergin som lagras där under hela året. Har du stor tomt?

LÄS MER
Luft vatten värmepumpar instllation och underhåll

Installation av luft-vattenvärme

En luft-vattenvärmepump extraherar värme ur utomhusluften och kopplas sedan till husets vattensystem: golvvärme, radiatorer och varmvatten.

LÄS MER
Luftvärmepump

Installation av luftvärmepump

En luft/luftvärmepump producerar värme som sprids i huset med den cirkulerande inomhusluften. Installation av en luftvärmepump kan utföras utan större ingrepp.

LÄS MER
Underhåll & reparation

Underhåll & Reparation

Vi utför alla typer av service och underhåll på värmepumpar och värmepumps-anläggningar. Oavsett märke så har vi certifierat folk som hjälper er med friktionsfri drift.

LÄS MER
Serviceavtal

Serviceavtal

Genom serviceavtal får man en preventiv service, som innebär en säkrare funktion av hela värmeanläggningen. Vänta inte tills olyckan är framme utan låt oss bistå driften i tid.

LÄS MER
Helhetslösning

Helhetslösning

Vi säljer främst helhetslösningar och inte enskilda produkter. Vi tar ett helhetsansvar och har den breda kompetens som är nödvändig för den typ av anläggning du väljer.

LÄS MER
VVS-tjänster

VVS

Vi utför alla typer av VVS-uppdrag. Allt i från små snabbjobb som att byta en kran eller montera in en tvättmaskin till stora entreprenader.

LÄS MER