30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken

Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Jour till 22.00

Kvalité med Lång Garanti

6 års trygghet

Kompressorgaranti

10 år

Integritetspolicy

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Vi samlar inte in uppgifter om dig via vår hemsida såvida du som besökare inte aktivt skickar in ett formulär. Då medföljer de uppgifter som du fyllt i (namn, e-postadress samt ditt meddelande) samt traditionella uppgifter som medföljer ett vanligt e-postutskick (webbläsare, IP osv.). Anledningen till att vi samlar in dessa uppgifter är enbart för kunna kommunicera med dig som kund. Vi har inget intresse att dela dessa uppgifter med tredje part såvida du inte vill det i samband med att du nyttjar våra tjänster.

Statistik

Generell statistik samlas in för att ge oss en överblick över vilka våra besökare är, var de kommer ifrån och vilken dator eller mobil de använder. Vi använder i dagsläget Google Analytics och periodvis Google Ads för denna informationsinsamling. Googles integritetspolicy gäller i detta avseende.

Ingen utlämning till tredje part

Vi delar inte din data med någon tredje part.

Hur länge sparas ev. uppgifter om dig?

Vi behåller dina uppgifter så länge vi har en kommunikation med dig. Dina uppgifter kan komma att finnas kvar i vår e-postklient på obestämd tid, men kan raderas om du uttryckligen begär detta.

Sparas någonting i din webbläsare

Vi förbehåller oss rätten att använda cookies för att förbättra din upplevelse och för att kunna förbättra våra tjänster. Varje användare av denna hemsida får en notis om samtycke.