30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken

Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Jour till 22.00

Kvalité med Lång Garanti

6 års trygghet

Kompressorgaranti

10 år

Helhetslösning

Redo för Bergvärme?

Vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer av det etablerade tyska kvalitetsmärket Vaillant. Låt oss på Bergvärmetjänst ge er tillgång till ett mer effektivt och energisparande värmesystem. Läs mer

Lång erfarenhet

Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen och har levererat fler än 2000 värmepumpar. Vi hjälper dig att att välja rätt värmepump utifrån dina behov, din budget och den miljö som din fastighet befinner sig i. Läs mer

Helhetslösning för installation av värmepumpar i Norrland

När man investerar i en anläggning som ska fungera i många år är det viktigt att man känner tillförlitlighet för driften och att man får den driftekonomi man räknat med. Därför är det är viktigt att välja en entreprenör som kan ta ett helhetsansvar och som har den breda kompetens som är nödvändig för den typ av anläggning du väljer.

Lika är inte samma

En likadan anläggning fungerar inte på samma sätt i alla fastigheter – det finns många olika parametrar att ta hänsyn till. Val av montör är lika viktig som val av värmepump.

Det finns ett flertal olika märken av värmepumpar och flera av dem har dessutom flera olika pumpar av liknande sort. Oavsett vilket märke eller typ av värmepump som du vill ha är det inte säkert att den är bäst för ditt behov eller att det finns en montör i närheten som kan installera den åt dig så att du får den tillförlitlighet och driftsäkerhet du förväntar dig.

Vi ger dig helhetslösningen

Alla är vi barn i början men en sak kan du vara säker på – när du väljer att anlita oss för att få en mer miljövänlig energikälla tittar vi på alla parametrar för att ge dig den bästa, den mest driftsäkra och den mest driftekonomiska lösningen för just din fastighet och dina behov.

Vi samarbetar med ett flertal olika montörer som har erfarenhet från olika pumpar och olika behov. Vår montör Roger Dahlin har en gedigen lång erfarenhet då han har arbetat och installerat många olika värmepumpar för människor med helt olika behov. Dahlin är en av de bästa montörerna i Norrland och vi är mycket stolta över att få samarbeta med honom. Dahlin fungerar även som back-up och mentor till våra övriga montörer runt om i Norrland.

Vi säljer främst helhetslösningar och inte enskilda produkter. Priset för hela paketet kan därför variera från kund till kund, även om man väljer samma värmepump. Detta för att bl.a. installationen varierar utifrån flertalet variabler som fastighetens storlek och antal väggar i förhållande till varandra och antal boende i fastigheten etc.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning samt för offert. Vi gör gärna ett personligt besök för att hitta rätt uppvärmning för just dina behov och din fastighet.

Helhetslösning