30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken

Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Jour till 22.00

Kvalité med Lång Garanti

6 års trygghet

Kompressorgaranti

10 år

Om oss

Redo för Bergvärme?

Vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer av det etablerade tyska kvalitetsmärket Vaillant. Låt oss på Bergvärmetjänst ge er tillgång till ett mer effektivt och energisparande värmesystem. Läs mer

Lång erfarenhet

Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen och har levererat fler än 2000 värmepumpar. Vi hjälper dig att att välja rätt värmepump utifrån dina behov, din budget och den miljö som din fastighet befinner sig i. Läs mer

Om oss

Bergvärmetjänst i Norr AB har över 30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken. Vi kan erbjuda bra och prisvärd uppvärmning till både fritidshuset, villan, flerfamiljshuset och de större fastigheterna.

Vaillant

Vi marknadsför just nu främst värmepumpar av det tyska kvalitetsmärket Vaillant, men erbjuder även andra märken, om märket för dig är den viktigaste variabeln.

Vaillant är ett relativt nytt värmepumpsmärke i Norrland men har funnits i Sverige sen år 1984. Idag är Vaillant internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor.

Vaillant Group Gaseres AB är till 100% ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland. Vaillant Group grundades 1874 och är fortfarande till 100% ett familjeägt företag.

Det bästa med Vaillant är du får mycket pump för pengarna och vi på Bergvärmetjänst i Norr erbjuder dessutom all inclusive, oavsett vilken värmepumpslösning eller märke på pump, du vill ha så hjälper vi dig med allt!

Med allt så ordnar vi köp av pump som passar din fastighet, ev. borrhål, installation, eventuella tillstånd hos kommun och service & garantier. Allt på ett och samma ställe! Du slipper själv leta upp försäljare, certifierad montör, borrfirma och kontakt med myndigheter etc.

Vi är certifierade av SVEP

Vi har sedan starten -94 Sålt mer än 2000 anläggningar till lika många nöjda kunder.

Låter det intressant?

Kontakta vår säljare Jonathan Forsman, som med sitt helhetstänk kring energisnål uppvärmning hjälpt hundratals nöjda kunder med att få ner värmekostnaderna.

Slå honom en signal på 076-141 67 58 eller maila honom på: jonathan.forsman@bergvarmetjanst.se så ringer han upp dig.

Ange vilken tid som passar bäst, så bokar vi den tiden.