30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken

Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Jour till 22.00

Kvalité med Lång Garanti

6 års trygghet

Kompressorgaranti

10 år

Information

Redo för Bergvärme?

Vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer av det etablerade tyska kvalitetsmärket Vaillant. Låt oss på Bergvärmetjänst ge er tillgång till ett mer effektivt och energisparande värmesystem. Läs mer

Lång erfarenhet

Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen och har levererat fler än 2000 värmepumpar. Vi hjälper dig att att välja rätt värmepump utifrån dina behov, din budget och den miljö som din fastighet befinner sig i. Läs mer
Resurs - Finansiering

Finansiering

Dela upp betalningen med vår finansieringspartner Resurs. Med flexibla avbetalningsplaner finns ingen anledningen att avhålla sig från kostnadseffektiva värmesystem.

LÄS MER
Information om bergvärme

Om bergvärme

En bergvärmepump hämtar värme från berggrunden som håller en jämn temperatur året om. Det krävs dock olika djupa borrhål för att uppnå samma värmeeffekt.

LÄS MER
Varför värmepump?

Varför värmepump?

Värmepumpen är en så kallad ren energikälla. Den värmeenergi som pumpen använder för att värma vårt hus kommer i grunden från solen. Låt oss berätta mer.

LÄS MER
Välj rätt värmepump till ditt hus

Välj rätt värmepump

Det är inte alltid så lätt att välja rätt värmesystem. Utifrån behov, läge, tomt och budget kan man dock göra ett val som blir kostnadseffektivt och bra.

LÄS MER (PDF)
Snabbguide Flexo av Vaillant

Snabbguide Flexo

Många av våra kunder har flexoTHERM och flexoCompact av märket Vaillant. Här kan ni läsa mer om felkoder, åtgärder och larmhantering (PDF-format).

LÄS MER (PDF)