30-års samlad erfarenhet av värmepumpar från olika märken

Mån-Fre: 07:00 - 17:00

Jour till 22.00

Kvalité med Lång Garanti

6 års trygghet

Kompressorgaranti

10 år

Installation av jordvärme i Storuman

Redo för Bergvärme?

Vi är auktoriserade återförsäljare och installatörer av det etablerade tyska kvalitetsmärket Vaillant. Låt oss på Bergvärmetjänst ge er tillgång till ett mer effektivt och energisparande värmesystem. Läs mer

Lång erfarenhet

Vi har mer än 30 års erfarenhet i branschen och har levererat fler än 2000 värmepumpar. Vi hjälper dig att att välja rätt värmepump utifrån dina behov, din budget och den miljö som din fastighet befinner sig i. Läs mer

Installation av ytjordvärme i Storuman

Ytjordvärmepumpen fungerar genom att man lägger man ner en slang i jordens toppskikt för att ta tillvarata den solenergin som lagras där under hela året. Fördelen är att man inte behöver borra och nackdelan är att man måste ha stor tomt för själva slangen.

Den största fördelen med en ytjordvärmepump är att man kan använda den på vilken tomt som helst som är tillräckligt stor. Man behöver heller inte borra som vid bergvärme. Det är också enklare att göra underhålla eftersom kollektorslangen inte ligger så långt ner i marken.

Installation av jordvärme

Vill du installera jordvärme och minska driftskostnaderna? Boka tid för en kostnadsfri rådgivning med oss så hjälper vi dig med en prisvärd helhetslösning.